menu icon close menu icon
möbelproduktion

Vår filosofi

deNONA har ett starkt engagemang i att skapa nya kollektioner inspirerade av hantverkskunnande och stiltraditioner från olika delar av världen – kollektioner som förmedlar en känsla av komfort, intimitet och tidlös elegans.

Vår ledstjärna är detaljer, kvalitet, satsning på en effektiv produktion och ett kvalitetssäkrat tillverkningsflöde. Vi tar tillvara traditionell stil som vi sammanväver med ny teknik och med gediget hantverkskunnande. Vi har ett professionellt team av lokala hantverkare och deras kombinerade erfarenhet inom konsten att tillverka möbler, säkerställer kvaliteten på snickerier, träarbeten, tapetsering och läderarbeten.

 

Ett gediget hantverkskunnande

Våra produktionsställen har gjort det möjligt för oss att uppnå två av de nyckelmål vi har strävat att nå sedan företagets grundande. Flexibel och pålitlig produktion samt spännande design som gör att våra kunder får ut max av sin budget.

Vårt sätt att tillverka, säkrar att alla produkter märkta med deNONAs namn och uppvisar de kvalitativa detaljer som hantverkskunnandet ger dem. En av de viktigaste rollerna för oss är att bibehålla och utveckla det hantverksmässiga kunnandet som hotats av massproduktionen. Italiens och Spaniens fördelaktiga kostnadsmiljö gör det möjligt för oss att skapa möbler som ger våra kunder valuta för pengarna och som samtidigt ger möjligheter att välja betser, lacker och tyger efter egen design.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med produktinformation, leverans och priser.

close icon