Vår filosofi

deNONA är en del av Infurn Contract group där vi visar vår passion att skapa och producera moderna signaturmöbler.

Vi tar tillvara traditionell stil som vi sammanväver med ny teknik och med gediget hantverkskunnande. Våra hantverkares långa erfarenhet inom konsten att tillverka möbler för Contract miljöer, säkerställer kvaliteten på snickeri, tapetsering och läderarbeten.

deNONA står för en renässans av klassisk design och traditionell stil. Inspirerade av fin hantverkstradition, representerar våra möbler en förening mellan gammalt och nytt i attityd, form och utförande. Klassisk form möter modern design.

Vår ledstjärna är detaljer, kvalitet, satsning på en effektiv produktion och ett kvalitetssäkrat tillverkningsflöde. Vi har ett professionellt team av lokala hantverkare och deras kombinerade erfarenhet inom konsten att tillverka möbler, säkerställer kvaliteten på snickerier, tapetsering och läderarbeten.

deNONA har ett starkt engagemang i att skapa nya kollektioner inspirerade av hantverkskunnande och stiltraditioner från olika delar av världen – kollektioner som förmedlar en känsla av komfort, intimitet och tidlös elegans. Vi samarbetar med en utvald grupp av designers som delar vår passion för att återupptäcka naturliga material, stilar och hantverkskunnande ur olika kulturer. Deras samlade erfarenhet inom konsten att tillverka möbler, säkerställer god kvalitet på träarbeten, tapetsering och läderarbeten.

Våra produktionsställen har gjort det möjligt för oss att uppnå två av de nyckel mål vi har strävat att nå sedan företagets grundande. Flexibel och pålitlig produktion samt spännande design med gör att våra kunder får ut max av sin budget.

Vårt sätt att tillverka, säkrar att alla produkter märkta med deNONAs namn och uppvisar de kvalitativa detaljer som hantverkskunnandet ger dem. En av de viktigaste rollerna för oss är att bibehålla och utveckla det hantverksmässiga kunnandet som hotats av massproduktionen. Italiens och Spaniens fördelaktiga kostnadsmiljö gör det möjligt för oss att skapa möbler som ger våra kunder valuta för pengarna och som samtidigt ger möjligheter att välja betser, lacker och tyger efter egen design.