menu icon close menu icon

Om oss

2011 föddes deNONA som är en del av Infurn Contract Group. deNONA står för en renässans av klassisk design och traditionell stil. Inspirerade av fin hantverkstradition, representerar möblerna en förening mellan gammalt och nytt i attityd, form och utförande. Klassisk form möter modern design.

Med starten av deNONA fylldes kollektioner av nya klassiker skapade tillsammans med svenska formgivare. Vi var mycket tidiga med att skapa en miljö- och hållbarhetsprocess tillsammans med produktionen, som är familjedrivna enheter där man i hela kedjan lägger en stor omsorg om oss, våra kunder och de projekt som vi får förmånen att vara del av. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

Vår filosofi

Vi tar tillvara traditionell stil som vi sammanväver med ny teknik och med gediget hantverkskunnande. Våra hantverkares långa erfarenhet av att tillverka möbler för Contract-miljöer, säkerställer kvaliteten på snickeri, tapetsering och läderarbeten.

Läs mer

Vår miljöpolicy

Vi värnar om att våra producenter har kontroll över hela produktionskedjan samt följer EU:s direktiv och regler. Detta innebär att inga komponenter köps in från icke-europeiska länder samt att man aktivt arbetar i preventivt syfte mot utsläpp.

Läs mer

Kontakta oss

Vi hjälper dig med produktinformation, leverans och priser.

close icon